Senzori de umiditate HYDRONIX

 

Hydro-Probe

Senzor digital pentru masurarea precisa a umiditatii in agregate, beton si asfalt.

 

Hydro-Mix

Senzor digital dur cu montaj in perete, pentru masurarea precisa a umiditatii in agregate,

Hydro-Probe Orbiter

Senzor de umiditate digital, rotativ, pentru masurarea umiditatii si temperaturii in mixere rotative, statice sau planetare.

Hydro-Mix XT

Senzor de umiditate digital incorporabil in peretele sau tubulatura sistemelor de mixare sau
conveioarelor. Proiectat pentru masuratori in grane, furaje si chiar lichide.

 

Hydro-Mix HT

Senzor cu functionare la temperaturi ridicate (max. 120°C) pentru masurarea umiditatii inainte si dupa uscare, in mixere sau conveioare.

Hydro-Probe SE

Senzor cu functionare la temperaturi ridicate conceput pentru utilizare în lichide precum : concentrate, soluții sau orice proces în care nivelul de umiditate sau solide dizolvate necesită măsurare

 

 

În plus față de senzori, HYDRONIX produce și dispozitive de automatizare și afișare pentru procesele industriale specifice:
HydroControl VI

Hydro-Control este un automat de control al cantitatii de apa.
Este utilizat în industria betonului pentru a oferi o metodă simpla pentru controlul ciclului de amestec, pentru a se asigura cantitatea corectă de apă adăugată automat în cel mai scurt timp posibil. Cu o varietate de moduri de adăugare a apei, Hydro-Control VI este cel mai versatil sistem de control al umidității.
Folosind datele de la un senzor Orbiter Hydro-Mix sau Hydro-Probe instalat în interiorul mixerului, unitatea monitorizează cu acuratețe și continuu, afișează și reglează nivelul de umiditate al materialului pe tot parcursul ciclului de amestec. Folosind rețete cunoscute, Hydro-Control VI calculează automat și adaugă cantitatea corectă de apă amestecului. Acest lucru asigură că valoarea necesară pentru umiditate poate fi realizată cu ușurință, lot după lot.
Hydro-View

HydroView este o unitate intuitivă de afișare a umidității care a fost proiectată să funcționeze cu toata gama de senzori Hydronix. Dispunând de un ecran tactil color, afișează măsurători de proces în timp real, inclusiv umiditatea și temperatura. Poate afișa date de la până la 4 senzori pe un ecran. În plus, interfața sa oferă o metodă rapidă și ușoară de calibrare și configurare a senzorilor Hydronix.
Hydro-View IV poate comunica cu până la 16 senzori simultan, iar pagina sa principală acceptă 1, 2 sau 4 zone de ecran, fiecare dintre acestea fiind configurabilă pentru a afișa un grafic de tendință sau afișarea numerică a măsurătorilor de la orice senzor conectat. Acest lucru oferă utilizatorului posibilitatea de a vedea dintr-o privire diferite măsurători fie de la același senzor, fie de până la 4 senzori, fără a fi nevoie să se schimbe între ecrane.
Caracteristica intuitivă de calibrare în mai multe puncte a Hydro-View permite ca senzorul să fie calibrat cu ușurință și precizie in functie de materialul măsurat. Mai multe calibrări ale materialului pot fi stocate pentru fiecare senzor, permițând recalcularea rapidă dacă materialul măsurat este schimbat.
Disponibil atât în configurații de montaj pe panou cât și pe perete, Hydro-View poate fi integrat ca parte a unui nou sistem de control sau ca o actualizare la un sistem existent.
Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.